Meistä

 

Eikö olisi hienoa pystyä ostamaan viiniä kaupasta missä on pelkästään hyviä viinejä tarjolla eikä liikaa valinnanvaraa? Kaupasta jossa joku toinen on jo valinnut hyviä viinejä tuhansien vaihtoehtojen joukosta?
Meidän mielestä olisi! Viiniboxin idea syntyi, koska viinin keskivertokuluttajina huomasimme, miten vaikeaa on löytää hyviä viinejä edulliseen hintaan ja vielä saada ne ostettua vaivattomasti. Kuinka monta kertaa olemmekaan ostaneet samaa viiniä, koska se maistui hyvältä kuusi vuotta sitten Penan rapuhipoissa?
Ratkaisumme on tarjota ammattilaisten ja kuluttajaraadin tarkasti valittuja viinilaatikoita vuoden jokaiselle sesongille. Kuuden pullon boxit vievät sinut eri maiden viinialueille ja avaavat toivottavasti kunkin maan viinitarjontaa. Jos mielikuvituksesi vielä saa sinut vaeltelemaan viiniköynnöksien keskelle Piemonteen, niin olemme enemmän kuin tyytyväisiä. 

 

Bouquet, clairet, frapeeraus

Oui? Älä edes sano. Viinisanoja on monta ja harva meistä tietää mitä sanat oikeasti tarkoittavat. Haluamme tämän vuoksi myös yksinkertaistaa viinien ympärillä puhuttavaa terminologiaa ja tietoa, jotta kaikki voivat helpommin ymmärtää miten jokaista meidän viiniä tulisi nauttia, mikä viini sopii minkäkin ruuan kanssa ja miten eri viinejä tulisi säilyttää. Eikö näin olisi helpompi? Mielestämme olisi.

Lupaamme kautta kiven ja kannon, tai mörökölli meidät vieköön

Mikään yritys ei ole täydellinen, mutta lupaamme tähdätä täydellisyyteen. Olisi ihanaa pystyä rikastamaan ihmisten elämiä palvelumme avulla eikä aina tähdätä maksimaaliseen tuottoon. Läpinäkyvyys, vastuuntunto ja ekologisuus kuuluu tärkeimpiin arvoihimme ja pyrimme näihin joka päivä. Tämä on lupaus.

Patience my friend

Tämä on palvelumme ensimmäinen kokeiluversio, eikä se ole läheskään valmis. Itseasiassa tuskin tulee koskaan olemaankaan. Kehitämme sivustomme sisältöä, palveluamme, viiniboxeja ja konseptia jatkuvasti, jotta voisimme mahdollisimman hyvin palvella teitä nyt ja jatkossa. Tarvitsemme tähän luonnollisesti teidän apua, eli jos tulee idea tai huomaat kirjoitusvirheen, älä epäröi ja vinkkaa meille!

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja jutellaan viineistä ja kaikesta niiden ympärillä: hello@viiniboxi.fi 

 

Jan, Kari, Sebastian ja Niklas

ps. Saat mielellään lähettää meille kuvan Piemontesta, pitäisimme siitä.